Contact

Stichting Bosheuvel

De (bestuurs)leden van de stichting Bosheuvel zijn: Ludwin Hiemstra, Jan Pieter Hoving, Jan Tabak, Johan Smids, Arjen Valk en Angelina van der Velde. 

Contactpersoon:
Jan Pieter Hovinga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Route Bosheuvel

Vanaf de hoofdstraat in Beetsterzwaag: loop het klinkerstraatje in tussen het gemeentehuis en Dieuwke’s Hobby & Kadoshop. Dit straatje gaat, na een fietsenhok, over in een zandpad. Aan de rechterhand ligt het gemeentelijke park. Blijft steeds richting het zuiden over het zandpad lopen. Na het park volgt de speeltuin, laat ook deze rechts liggen. Hier begint de Freulesingel. Steek vervolgens het Merkelân over en loop verder over de Freulesingel. Na het hertenkamp, steek het pad van Talant over en loop verder over de Freulesingel. Links en rechts bevinden zich de wooneenheden van Talant. Na deze wooneenheden ben je midden in het bos. Bij de eerstvolgende kruising van het zandpad, ga linksaf 'de Walle' op. Ga na ongeveer 200 meter rechtsaf een nieuw zandpad op en je loopt bijna tegen de Bosheuvel aan.
 

Parkeren

Als bezoeker van de Bosheuvel kun je het beste je auto parkeren aan It Merkelân, vlakbij de grote speeltuin. Het is niet toegestaan om met de auto het bos in te rijden.

 
Onder aan deze pagina vind je een plattegrond.

Sponsoren

De Bosheuvel is mede tot stand gekomen met hulp van: Stichting Van Teyens Fundatie // Fonds Coöperatief Dividend Rabobank Drachten Friesland Oost // Provincie Fryslân // Gemeente Opsterland //  Talant/Legaat Meindertsma-Couperus // en meer

Bosheuvel op de kaart